12/04/2005

Sexual Healing

Juttutuvassa tapaan muotoilunaisen. Hän ketoo olevansa tulossa Matti Wuoren muistojuhlasta. Hän oli ollut Matti Wuoren avustaja, kun tämä avasi 70-luvun alussa lakitoimiston. Ensimmäinen asiakas oli huumejätkä, joka oli varustautunut puukolla ja tonnikalapurkilla. Muotoilunainen oli kauhuissaan kysynyt, mitä tehdään? Matti Wuori oli hetken tuumittuaan todennut, että kai se on otettava vastaan.

Kysyn häneltä miten mystinen acidrunoilija Leif Färding oli näkynyt 70-luvun piireissä. Muotoilunainen toteaa painokkaasti, että Lefan tapauksen perusteella hän vakuuttui mielisairauden biologisesta alkuperästä.

Muotoilunainen on tullut juuri Kiinasta. Hän on ollut pitämässä Suomalaisen Muotoilun Vuoden kalenteriin kuulunutta näyttelyä, joka oli kuulemma uponnut kuin pisara mereen Pekingin kuhinassa.

- Olet älykäs, kehun häntä.
- Tiedän.
- Minkä ikäinen olet?
- 62.
- Näytät nuoremmalta.
- Tiedän.

Muotoilunaisen elämän ainoa suuri rakkaus teki itsarin jo vuosia sitten. Nykyään hän elää juutalaisen miehen kanssa, joka raivoilee holocaustia unohtamaan kykenemättä suomalaisen kulttuurin takapajuisuudesta. Ei kuulemma aina jaksaisi kuunnella jutskuäijän "ilman aikuista jankutusta".

Yöllä kuuntelemme luukussani Marvin Gayen biisiä "Sexual healing". Esittelen hänelle netistä tilaamiani ihmepillereitä:

-Icrease Your Sexual Desire and Sperm volume by 500%
-Longer orgasms - The longest most intense orgasms of your life
-Rock hard erections - Erections like steel
-Ejaculate like a porn star - Stronger ejaculation
-Multiple orgasms - Cum again and again
-SPUR-M is The Newest and The Safest Way of Pharmacy
-100% Natural and No Side Effects - in contrast to well-known brands.
-Experience three times longer orgasms
-World Wide shipping within 24 hours

Ennen kuin ehdin napata tabun kännykkä soi. Soittaja on Maisa. Hänen teini-ikäinen poikansa on jälleen tullut resuamaan huumetokkurassa. Poika on otettu huostaan, mutta saanut potkut sijoituspaikastaan. Huostaanotettu sälli on joutunut äitinsä nurkkiin yhteiskunnan pestyä kätensä hänen suhteensa. Vaikka avain on otettu pois, löytyy poika öisin resuamasta porttikongista tai käytävästä. Ei auta kuin päästää hänet sisälle. Poika uhkailee tappavansa äitinsä. On äidin syytä, että hänellä menevät asiat päin helvettiä. Poika vannoo hoitelevansa mutsinsa huis helvettiin pilaamasta hänen huikeita tulevaisuuden prospektejaan.

- Miten mun tulisi menetellä hänen suhteensa?
- Soita paskahatut paikalle. Se voi vaikka käydä käsiksi.
- Voisinko todellakin tehdä niin?
- Sun täytyy jossain vaiheessa tehdä niin kumminkin. Jos joku ei ota vastuuta elämästään, ei sitä voi kukaan muukaan hänelle tyrkyttää.

Puhelun loputtua huomaan muotoilunaisen häipyneen kämpästäni. Heitän penispillerit kirjotuspöydän laatikkoon. Luen aamun Hesarista, että kymmenen vuotta sitten valmistui kolmannes vähemmän maistereita kuin nykyään ja puolet vähemmän tohtoreita. Mutta samanaikaisesti yliopistojen resurssit ovat pysyneet entisellään. Tuleeko irtisanomisia? jutussa kysellään. Tuleeko liikaa työttömiä maistereita ja tohtoreita? heitän vastakysymyksen. Panen Thåströmin levyn soimaan. De nya tider dom kom hit so fort...

Ei kommentteja: