12/31/2006

Sanity Check 2006Sitten purin nännit naiseni perseeseen, kuten vahtimestari Liukkonen totesi tommytabermaisessa runossaan. Onhan tämä runo, jouduin taiteen tosilakien edessä tunnustamaan. Liukkonen meni positiivisesta palautteesta päästään sekaisin ja muutti kokopäivärunoilijaksi Paavalinkirkon puistoon rakentamaansa laavuun.Dr. Muza erosi tänä vuonna viidesti ja palasi takaisin neljästi. Eli aika tasoissa ollaan.Speedy M. otti kokopäivätyön japanilaisen omistajan siskon miehenä chiangmailaisessa majatalossa ja katosi historian hämäriin omine hämärine hommineen, joita sanalla sanoen riittää. Huhujen mukaan heillä synkkaa hyvin sängyssä 28 vuoden ikäerosta huolimatta; onhan morsian vasta 73 vuotias.
Apila antoi lopulta selvityksen Suomen Akatemialle apurahojen käytöstään hyvinvointivaltion historian tutkimiseen. Perseelleen mennään niitä että heikompia huimaa, kuului definitiivinen loogis-analyyttinen analyysi. Suomen Akatemia päätti jatkaa hänen tutkimuksensa rahoittamista ja nosti sen yhdeksi tulevaisuuden painopisteekseen. Rahoituspäätöksen yhteydessä se kehotti Apilaa pysyttelemään ns. strategisista syistä jonkin valtameren takana saamassa perspektiiviä Euroopan niinku- meininkeihin.Naistutkijaksi kutsuttu vanha piika sai väikkärinsä valmiiksi ja poltti sen laitoksen pihalla opiskelijoiden riemuksi. Sen jälkeen hän löysi itselleen netistä aviomiehen Palermosta ja häipyi hippulat vinkuen kohti elämättömän elämänsä riemuja.
Kaikille muillekin kävi lopulta hyvin. Toiset elävät edelleenkin, eräät ehtivät heittämään veivinsä. Vuoden 2006 sanity checkin jälkeen koneiden todettiin olevan puhtaita uusiin operaatioihin.

Ja mä aion nyt vain olla täällä näin. Rakkaus pelastaa, kuten länsimaisen populaarikultturin keskeinen message todistaa. Se riittää, muuta ei ole, muuta ei tarvita.

Ei kommentteja: