3/24/2009

Sanfran Flower Power Meets Chinese Spies

Tuolla San Franciscossa olin pari vuotta sitten. Ja toki kävin Castrossa - maailman homojen pääkaupungissa - vaimoni kanssa. Oli erikoista sateenkaariporukkaa liikkeellä. Menimme baariin paukuille ja paikka oli tietysti homobaari. Ei ne mitään ehdotelleet, mutta poistuimme sieltä koska vaimoni mielestä siellä "haisi paska". Jatkomme siitä Missioniin, jossa elon ja olon kurjuus Amerikassa kävi enemmän kuin selväksi; tosi tylyä sakkia pilvin pimein ja kovanyrkkinen vaimonikin säikkyi crackneekereiden tehdessä ehdotuksia diileistä. Kerjäläisiä oli Sanfranissa enemmän kuin Suomessa ihmisiä. Mutta pahin mesta on Los Angelesin downtown öiseen aikaan. Siellä hortoilee ostoskärryineen 10.000 koditonta. Oli vähän vittumaista siellä kulkea, vaikka ei nekään mitään tehneet.

Austinissa olen kapakkakadulla pyörinyt. Ja siellä Teksasissa meno oli huomattavasti rauhallisempaa kuin Sanfranissa ja L.A:ssa. Pollarit tekivät tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä: Lähdet nyt taksilla hotelliin, tai sitten lähdet putkaan. Hyvä palvelu, hyvä meininki.

Ja lasiin sain jotakin tippoja pari viikkoa sitten ihan täällä stadissa lähikuppilassa ja himassa jahtasin pikku-ukkoja jotka olivat naamioituneet kiinalaisiksi koko yön. Vaimoni mielestä tässä ei tosin tarvita yleensä edes mitään tippoja, vaan öisin mulla on herkästi muutenkin täysi meininki meneillään. Viimeksi viime yönä, jolloin kukat olivat vakoojia, jotka juonivat pääni menoksi.

Ei kommentteja: