5/21/2015

Helsingin kaupunki - Valehteleva organisaatio

Olen nyt ollut Kirurgisesta sairaalasta siviilissä toipumassa reilut 2 kuukautta. Hoito tosin jatkuu Kirranilla, nyt on menossa peräti kahden kuukauden antibioottikuuri. Juhannuksen jälkeen tutkitaan Kirranilla onko saatu haluttua hyötyä leukaluun tulehduksen parantamiseksi. Kivut ovat onneksi muuttuneet satunnaisiksi, ei tarvitse joka päivä ottaa kovia kolmiolääkkeitä.

Helsingin kaupunki, kuten kaikki julkiset organisaatiot, perustuu pohjimmiltaan valehteluun ja ihmisten huijaamiseen. Siinä nämä julkisen sektorin elätit ovat hyviä, varsinkin kun Helsingin kaupungille tehdyt valitukset tutkii sama organisaatio josta valitus on tehty. Kuulostaa epäloogiselta? Ja sitähän se toki myös on.

Julkisen sektorin toimintaa Helsingissä tulisi pahojen porvarien leikata tuntuvasti esimerkiksi terveydenhuollon hallinnosta. Siellä kun vilisee laumoittain hallinnollisia ylilääkäreitä, apulaisylilääkäreitä, johtavia hallinnollisia ylilääkäreitä yms. Ketju jatkuu loputtomana aina apulaisjohtavaan vahtimestariin saakka.

Veronmaksajat eivät tiedä kuinka heitä kupataan samalla kun veroja korotetaan nousevien kulujen kattamiseksi.

Näillä terveystoimen turhakelääkäreillä ei ole koskaan ollut mitään olennaisen tärkeää tekemistä. Osa heistä ei ole elämässään tehnyt päivääkään oikeaa työtä. Nyt kun lisäksi Sotea pukkaa muuttuvat nämä julkisen sektorin jarruorganisaatiot entistä tarpeettomimmiksi. Turhia ihmisiä jotka suojelevat rutiininomaisesti toisia turhia ihmisiä.

Heihin voidaan lukea myös entinen lääninhallituksen lääkäri, joka työskentelee Aluehallintokeskuksessa tätä nykyä, vaikka hänen piilopaikkaansa en tarkasti tiedä. Ainakaan hän ei missään näy eikä kuulu. On hautautunut viraston paksujen seinien suojiin toivoen ettei kukaan muista hänen olemassa oloaan ja leikkaa virkaa tarpeettomana huis helvettiin. Ei uskalla sen vuoksi ryppyillä valituksista kenellekään, ei ainakaan Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirastolle.

Kun kaikki nämä turhat hallintoihmiset lymyävät bunkkereissaan eikä heidän olemassa olostaan veronmaksajat ole tietoisia, ei heidän turhiin toimiinsa kukaan pysty kiinnittämään kriittistä huomiota. Jos pystyisi Helsingistä lähtisi kaupungin palveluksesta tuhansia tyhjännyppääjiä, mikä olisi ainoa oikea tapa kehittää tämän viimeisen Neuvostoliiton hallintoa. Ensimmäisinä lähtisivät turhat poliittisesti valitut apulaiskaupunginjohtajat; Räty, Sinnemäki, Sauri...

Sain taas postia Helsingin sosiaali- ja terveysvirastolta, jossa se epäloogisesti tavoilleen uskollisena yrittää kääntää mustan valkoiseksi. Asia ei sen kummemmin minua enää kiinnostaa, koska hoitoni on jo otettu erikoissairaanhoidon haltuun. Erikoissairaanhoito on Suomessa maailman huippua, mutta sinne pääseminen on vaikeaa ja arpapeliä. Paljon kuolee ihmisiä tälle byrokraattiselle matkalle.

Töölön sairaalassa eräs Kirranin leukakirurgi totesi naulan kantaan:

- Ei me sinua enää terveyskeskukseen lähetetä. Ei ne siellä kuitenkaan osaisi mitään asiallesi tehdä.

No joka tapauksessa pitkät pumaskat on taas vastineita kirjoitettu. Tällä kertaa kätensä yrittää pestä Malmin sairaala ja sen päivystys. Siellä leukasairauttani ei kyetty mitenkään diagnostisoimaan, ja vastineessa ylilääkäri Arto Tennilä ja päivystystoimintojen johtajalääkäri (ehkä kaikkein hurjin turhista titteleistä) Mia Laiho todistelevat että näin asian kuuluikin mennä. Eli päisvystys ei ole velvollinen heidän mukaansa toimittamaan potilasta jatkohoitoon tapauksissa joissa se ei osaa tarkasti diagnostisoida potilaan vaivaa, vaikka se todetaan seuraavana päivänä hengenvaaralliseksi. Hyvin menee, Helsingin terveyspalvelut!

Lääkäri Yuriy Pushkar joka heti minut nähtyään ilmoitti että ei voi kirjoittaa minulle Lyrica reseptiä, vaikka en sitä ollut edes vailla, oli entisetkin hakematta, on potilaskertomukseen kirjannut tapahtumat täysin valheellisesti. Ja johtajien vastine perustuu juuri näihin potilaskertomuksiin. Valhe kasvaa rasvaisten käsien kautta isommaksi valheeksi, Helsingin sosiaali- ja terveysviraston viralliseki totuudeksi.

Nämä ihmiset ovat täysin moraalisesti kelvotonta sakkia, vaikka he itse tuskin edes tajuavat perustavansa toimintansa taustan valehtelemiseen, asioiden kouristuksenomaiseen selittelyyn organisaation kannalta parhain päin. Logiikkaan joka voittaa Liisa Ihmemaassa logiikan aukottomalla järjettömyyden ylistyksellään.

Byrokraattinen organisaatio suojelee itseään ulkopuolisilta. Kukaan sen jäsenistä ei voi tietää milloin on itse samanlaisen suojelun tarpeessa.

Milloin ja missä he kaikki muuttuivat pahoiksi ja yhteiskunnan sääntöjen rikkojiksi, ei kukaan heistä osaa edes ajatella.

Tennilä ja Laiho eivät näe myöskään toisella päivystyskeikallani toimineen lääkäri Jaakko Ilolan toimissa mitään vikaa, vaikka niiden kelvottomuutta ihmeteltiin Töölön sairaalassa ja Kirurgisessa sairaalassa monta kertaa. Kohonneiden tulehdusarvojen jättämättä huomioon ottamatta erityisesti paheksuttiin. Tennilän ja Laihon vstineessa näin kuuluu perusterveydenhoidossa juuri tehdä kun ei tiedetä mistä se johtuu.

Huh, huh, mitä sekoilua, mitä soopaa. Hukkaan aikaani näihin Jumalan hulluihin.

Ilola oli täysin pihalla, eikä kiinnittänyt kohonneisiin tulehdusarvoihini mitään huomiota vaikka potilaan suu ei enää kunnolla auennut. Miten näin ammattitaidottomia lääkäreitä voi edes olla olemassa? Potilas ei kunnolla pysy pystyssä, mutta se väännetään siihen muotoon, että potilas on narkannut lääkkeitä liikaa eli kaikki on hänen omaa syytään.

Montakohan ihmistä Malmin sairaalan päivytyksen pushkarit ja ilolat tappavat vuosittain osaamattomuutensa seurauksena?

Kaikki meni siis Helsingin kaupungin mukaan hyvin, vaikka potilas oli 18 tunnin päästä tehohoidossa räjähtäneiden tulehdusarvojen vuoksi. Ilolan syytä ei ole myöskään se että leuan paisuminen, joka oli jo vastaanotolla nähtävissä mutta jota Ilola ei ottanut kehotuksista huolimatta huomioon (todistaja löytyy), johti hengityskoneeseen, pikaiseen leikkaukseen, teho-osastolle, reiluksi viikoksi toipumaan Kirranille jossa iski vielä keuhkokuume sinne leuan haavasta levinneiden mikrobien vuoksi. Eikä hoito ole vieläkään Kirranilla päätynyt.

Eli jos et ole täsmälleen teho-osastokunnossa, ei Malmin päivystyksellä ole mitään velvollisuutta eikä edes oikeutta tehdä sen syvempiä päätöksiä jatkohoidon suhteen, kuten kansakunnan häpeäpilkut Arto Tennilä ja Mia Laiho toteavat lääkärin ammattitaidottomuuden puolustuspuheessaan.

Jos joudutte joskus lääkärien Yuriy Pushkar (puhu hoono soome) ja Jaakko Ilola kynsiin missä päin tahansa tunnettua tai tuntematonta maailmankaikkeutta, niin juoskaa henkenne edestä. Se on nimittäin heidän käsissään enemmän kuin vaarassa.

Jos törmäätte nimiin ylilääkäri Arto Tennilä ja päivystystoimintojen ylilääkäri Mia Laiho älkää uskoko mitään mitä nämä ammatikseen valehtelevat sanovat. Heidän ainoa tehtävänsä turhissa viroissaan on valehdella valitukset kumoon ja todistaa epälooginen toiminta ensiluokkaisen loogiseksi.

Miten nämä ihmiset voivat katsoa itseään peilistä silmiin? Ehkä näillä tappajalääkäreillä ei ole enää silmiä, kun ei ole mitään moraalia eikä tietoa oikeasta ja väärästä. Kun koordinaatit puuttuvat, kaikki tuntuu normaalilta ja vilpittömästi puolustettavalta.

Ja me veronmaksajat iloisesti elätämme nämä em. neljä epäpätevää suojatyöpaikoissaan lääkärin ammatin lokaan polkeneet yhteiskunnan viholliset.5 kommenttia:

Jukka Wallin kirjoitti...

Joo sain lääkärikseni Yuriy Pushkarin. Kärsin muun muassa tinnityksestä, niin käytyäni hänen tykönä kun valitin kuulon huonomisesta sain suositukseksi "kuuloliiton rentoutumiskurssi" Ei veetu mitä kuraa...

Julia Huovinen kirjoitti...

Voi elämä, jouduin tämän Pushkarin potilaaksi, häärää nykyään Korson terveysasemalla. On niin järjettömän ammattitaidoton, että jouduin hänen tekemiään vahinkoja käydä korjaamassa toisella lääkärillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmas kohtalotoveri täällä. Olin eilen Pushkarin vastaanotolla ja minullakin lukee lausunnossa puuta heinää! Väittää tehneensä toimenpiteitä joita ei todellakaan tehnyt.

Juttelin juuri erään tutun sairaanhoitajan kanssa, ja teen hänen kehotuksestaan ilmoituksen viranomaisille.

Anonyymi kirjoitti...

Voi teitä. Turha kirjoittaa mitään ilman selkeää näyttöä. Näitä kirjoitelmianne ei usko edes luulosairas. Ryhtiä hommaan. Terveisin Lasse

Anonyymi kirjoitti...

Hei, luin tämän ja joo itellä on toi Pushkari lääkärinä, on niin ylimiylimielinen pa**a ja ei osaa diagnoosin tehdä, kuulin samalla että siitä lääkäristä on tehty niin paljon valituksia ja olen itekki tehnyt siitä valituksen olen nimittäin selkäkipu potilas ja sairaanhoitajan mukaan minut pitäisi lähettää neurologialle mutta ei ja lääkäri kehtas kerran väittää että hermosto ei säre vaikka toi on iha pa**aa puhetta.