2/16/2014

Ghost Monkey Business


Never say never. No ny me tilattiin Hesarin Ipad verisio koska tarjouksen mukana tulee lukuoikeus kaikkiin Aku Ankkoihin alusta vuodesta 1951 alkaen. Kun luin päivällä Hesaria about 5 vuoden jälkeen eka kertaa se tuntui jotekin kuin olisi palattu reaalisosialismiin. Aika heikkoa tämä lehden oma toimituksellinen taso edelleenkin on, ehkä entistäkin heikompaa. Mutta Hesari onkin menneen ajan jäänne, jonka alamäkeä ainakin minä seuraan tyydytyksellä.

Joku Liiten niminen tyyppi esimerkiksi kolumnissaan esitti että historian opettaminen lukiossa on ihan turhaa. Meinasin heti perua eka päivänä tilauksen. Idiotti ämmä, eikä hän edes tekeleessään esitä mitä historian tilalle pantaisin, vai oltaisiinko muuten vain jouten? Kai mä sitä Hesaria nyt kuitenkin selaan ku siihen on lukuoikeus, mutta tämä ainoastaan Aku Ankan ansiosta.

Mä oon lukenu iät ajat Economistia, se on ainao lehti jota olen enää vuosiin tilannut. Kun sitä lukee viikoittain tulee jotenkin sääli kun näitä härmäläisiä mediatuotteita seuraa. Litenin kolumnin olisi päätoimittaja - jonka nimestä ei haisuakaan - tullut lähettää punakynällä sutattuna bumerangina takaisin. Sen sijaan hän olisi voinut omin sanoin kertoa jonkun Economistista pöllimänsä jutun, sieltä voi jo tänään lukea mistä suomalaiset jäljellä olevat senttarit ylihuomenna omissa nimissään skrivaavat.

Mutta vaikka maksan 200 euroa Economistista vuodessa vapaaehtoisesti, on suomalainen hyvinvointivaltio päättänyt antaa sen mulle jatkossa ilmaiseksi ipadilla luettavaksi. Helsingin kaupunginkirjaston Zinio palvelusta sen saa ilmaiseksi ladattua, ja sama versio on kuin mistä olen maksanut. Ole tässä sitten taantuvan median tukija kun yhteiskunta tuputtaa kaiken ilmaiseksi. Spoitfy premiumkin maksaa vaivaisen kympin kuussa ja indieleffojakin saa katsella ilmaiseksi kaupunginkirjaston kautta joka pelillä. Internetissä kaikki toden totta muuttuu ajan myötä ilmaiseksi!

Tosin Suomen eduskunta aikoo pysytellä paperissa ja lyijykynissä kun tabletin ja kännyn käyttö paperinivaskoiden sijasta kielletään istuntosalissa. Eli poliitikot ajavat taaksepäin ja samalla hokevat että nyt pitäisi keksiä uusia tapoja elää ja olla.

Ja onhan tässä taas joutunut Salmisaaressa lamppaamaan erinäisiä kuittisotkuja selvittämässä. Mutta tähän olen jo tottunut ja juttujen sisällöt ovat aina samaa kaavaa noudattavia. Hyvin monen yrityksen nimeksi voitaisiin oikean asianlaidan ilmaisemiseksi panna lyhyesti ja ytimekkäästi "Kauppa Kuittikauppa". No kohta taas mennään metrolla kunhan on saatu mediakokonaisuus jota kuluttaa johonkin järkevään muottiin. Eli mitkä lentää ulos (kaikki kallis esittävä taide julkisin varoin tuettuna) ja mitkä saa jäädä jäljelle (tabletti jota en sitäkään ole omin rahoin ostanut.)

1 kommentti:

Steve Finnell kirjoitti...

CALLING ON THE NAME OF THE LORD?

On the Day of Pentecost Peter quoted the prophet Joel (Acts 2:21'And it shall be that everyone who call on the name of the Lord will be saved.')

To call on the name of the Lord is to acknowledge the authority and power of the Lord, and follow in obedience by meeting the terms of pardon.

The apostle Peter did not tell those on the Day of Pentecost to say the "sinner's prayer." Saying the "sinner's prayer" is not calling on the name of the Lord.

Peter preached the death, burial, and bodily resurrection of Jesus. Peter declared the Jesus was Lord and Christ. (Acts 2: 22-26) They obviously believed Peter's preaching because they asked the question(Acts 2:37 ....."Brethren what shall we do?")
Peter did not tell them to say the "sinner's prayer." What was Peter's response to their question? (Acts 2:38 Peter said to them, "Repent, and each of you be baptized in the name of Jesus Christ for the forgiveness of your sins; and you will receive the gift of the Holy Spirit.)


THE NARRATIVE OF CALLING ON THE NAME OF THE LORD.
1. FAITH: Believe in the death, burial, and bodily resurrection of Jesus. Accept Jesus as Lord and Savior.
2. CONFESSION: Acknowledge Jesus as the Christ and the Son of God.
3. REPENTANCE: Make the commitment to turn from sin and turn toward God.
4. WATER BAPTISM: Be immersed into Christ for the forgiveness of your sins.


HOW DID THE ETHIOPIAN EUNUCH CALL ON THE NAME OF THE LORD? (Acts 8:25-40


1. Philip preached Jesus to him. (Acts 8:35)
2. He confessed Jesus as The Christ the Son of God. (Acts 8:37)
3. He was baptized in water. Immersed by Philip. (Acts 8:38-39)
The Ethiopian eunuch did not say the sinner's pray nor was he asked to do so by Philip.


Romans 10:13 for "WHOEVER WILL CALL ON THE NAME OF THE LORD WILL BE SAVED."


Romans 10:9-10 that if you confess with your mouth Jesus as Lord, and believe in your heart that God raised Him from the dead, you will be saved; 10 for with the heart a person believes, resulting in righteousness, and with the mouth he confesses, resulting in salvation.


To call on the name of the Lord is to acknowledge His power and authority and confess Him as Lord and Christ . (Acts 2:26,Acts 8:37, Romans 10:9-10) To call on the Name of the Lord is to repent and be baptized. (Acts 2:38)


WE ARE TOLD TO CALL ON THE NAME OF THE LORD TO BE SAVED.


We are never told we are saved by "faith only." We are never told that saying the "sinner's prayer" is calling on the name of the Lord.


IF SAYING THE "SINNER'S PRAYER" IS NOT A REQUIREMENT FOR SALVATION? THEN WHAT ARE THE REQUIREMENTS FOR SALVATION.


THE REQUIREMENTS!
1. Faith: John 3:16
2. Belief and baptism: Mark 16:16
3. Confession and belief: Romans 10:9-10
4. Born of water and Spirit: John 3:5
5. Grace and faith: Ephesians 2:8
6. Buried through baptism: Roman 6:4-5
7. Water baptism: 1 Peter 3:20-21
8. Baptism: Acts 22:16
9. Baptized into Christ: Galatians 3:27
10. Believe: Acts 16:30-31
11. Repentance and baptism: Acts 2:38
12. God's mercy, water baptism, and the Holy Spirit: Titus 3:5
13. Water baptism: Colossians 2:12-13
14. Repentance: Acts 3:19


IF YOU HAVE COMPLETED THESE REQUIREMENTS---THEN YOU HAVE CALLED ON THE NAME OF THE LORD!

YOU ARE INVITED TO FOLLOW MY BLOG. http://steve-finnell.blogspot.com