10/24/2011

Gay Somali Aland

Suomessa kaikki vitsitkin otetaan tosissaan, kuten tapaus Hakkarainen osoittaa. Toisaalta jos kerran ruosinkielisten mielestä Härmä on perseestä ja täällä tulee pataan hurreille, niin joukkomuutto Ahvenanmaan vapaavaltioon ei olisi hullumpi ajatus, elleivät ruottalaiset sitten puhu tässäkin yhteydessä tapansa mukaan täyttä paskaa.

Ja jos siellä olisi hyvä tasa-arvoinen ja suvaitsevainen meininki, niin toki homotkin sinne muuttaisivat. Ja kun tässä ihannevaltiossa, jonka presidenttinä olisi Pekka Haavisto tai Astrid Thors, olisi niin ihanaa, saisivat rasismin piinamat somalit ja muut puliveivarit myöskin sieltä turvasataman. Pullonkeruu- ja asuntoryöstöbisneksen hoitaisivat Bulgarian romanit, eikä siitä tykättäisi kyttyrää, sillä vähemmistöjä pitää ymmärtää ja he saavat tehdä mitä tykkäävät, sehän on niiden kulttuuria sun muuta. Sanoohan sen jo järkikin.

Hyvää matkaa parempi väki, ei kiirusta takaisin!

Suomi on pieni lintukoto, jossa menisi ihan mukavasti ellei meitä olisi ryssän pelossa viety euroon. Sen pelastamisen jälkeen Suomikin on korviaan myöten veloissa, ja suurmuutto Ruotsiin alkaa uudestaan. Ruotsi ei mennyt euroon ja sillä menee taloudellisesti loistavasti. Ainoa huoli on, että kun koko valtion ulkomainen velka on maksettu, ei tulevaisuudessa enää muisteta miten sitä tarpeen vaatiessa haetaan. Piste Soinille, pitkä miinus Lipposelle, ja vähän lyhyempi miinus Niinistölle. Vaikka mulle on se ja sama vaikka Suomen presidentiksi valittaisiin Renny Harlin, Pekka Himanen tai joku muu täystörppö.

Vaikka en diggaa suomenruotsalaisuudesta, diggaan Ruotsin ruotsalaisuudesta. Olin Stockiksessa pari kesää opiskeluaikoina hommissa ja edelleenkin pidän Tukholmaa samalla tapaa kotikaupunkinani kuin stadia. Muualla Suomessa, tai Ruotsissa en pystyisi asumaan. Tukholman keskusta ja metron vihreän linjan varsi sekä stadissa kehäkolmosen sisäpuoli; muu on mulle samantekevää.

Sitä paitsi Joakim "Pimme" Thåström SoFon Åsögatanilta tulee huhtikuussa pitkän tauon jälkeen keikalle Tavastialle, ja se on sitten juhlaa pitkän kaavan mukaan. Dr. Muzak on lupautunut myös paikalle, vaikka ei tiedä Thåströmistä kuin nimen.

Maailman talouskriisille en edes minä mahda mitään, mutta toivottavasti keskivikkona saadaan luotua sen verran toivoa, että torstaina euron kurssi vahvistuu suhteessa dollariin kun menen vaihtamaan vähän valuuttoja. Velat on jo niin imaginäärisiä ettei niitä kukaan koskaan tule maksamaan, joten sama luvata mahdollisimman paljon lisää velkaa, jotta saadaan bileet pidettyä pystyssä vielä jonkin tovin. Sen jälkeen jokainen on omillaan, jos ei ole kiinteää omaisuutta hankittuna (raha ja erityisesti pörssiosakkeet ovat entistä enemmän paperia) niin se on sitten vakavammman mietinnän paikka. Mutta kuolemmehan me kuitenkin joskus jotenkin...

Syksy on ollut kohtalaisen kiivasta nyrkkeilytreeniä, koirankusetusta ja kävelyttämistä, jotakin juttuja jossain saleissa, kuntosali on vähän kärsinyt kun ei aika eikä voimat kaikkialle riitä. Aasiassa aion kuitenkin keskittyä uimaan joka päivä muutaman kilsan, ja kai mä käyn hotellien kuntosaleilla vähän nostamassa rautaa paikallisten homobodareiden vitutukseksi, nostan aina kylmiltään paljon enemmän kuin he siellä. Mutta mehän olemme me täällä, kovaa ja karskia sakkia joka ei edes usko etteivät muslimit osaa uida eikä aasialaiset nostaa puntteja.

Mun piti oikestaan laatia musta lista paskahatuista, mutta kun olen häipymässä maapallon toiselle puolelle täytyy tunnustaa että ei mulla ole täällä mitään valittamista. Ei vihollisia, eikä ystäviä. Saan olla kaikessa rauhassa oma itseni. Mutta koppiautoa ajavat kebabia syövät Fiatlippisukot ovat edelleenkin paskasakkia joka tullaan hoitamaan ajallaan. Tuomiopäivä tulee, ja Tony Halme antaa anteeksi mutta minä en!

Joku tyyppi vaati lisää Oulun blogiin juttuja erityisesti Nokelasta. Ois kai niitä mielessä pilvin pimein mutta ei ole nyt aikaa niitä alkaa latoon tiskiin. Mutta ensi vuonna ryhdistäydyn ja teen kaikki olemassaolevat kässärini jollekin e-kirja-alustalle, josta niitä sopii sitten ostaa tai pölliä. Yksi tulee englanniksi, koska maailmalla on jonkin verran enemmän lukijakuntaa kuin Härmässä häjyjä.

Monet ovat ehtineet urputtaa, että Bangkok on näinä päivinä peittymässä tulvien alle. Mites siellä aion kellua kaiken veden keskellä? No kaikki on nykyään helppoa säätöä; kun olemme Krabissa ja jos siellä Bangkokissa tulvii, kestää about viis minuutia ostaa netistä lento Kuala Lumpuriin. Menemme sitten taas Traders hotelliin katsomaan Petronas Towerseja silmästä silmään.

Vietnamissakin nämä vuosikymmeniin pahimmat tulvat ovat tehneet tuhojaan. Mutta sama pätee siellä; jos Hue on veden vallassa, otan Hanoista yöjunaan Sapaan, jossa asuu vuoristoheimolaisia niin korkealla ettei vesi ylety siellä kuin korkeintaan nilkkoihin asti.

Ja eipä muuta kuin haistakaa vittu. So long boys, you can take my place!

Ei kommentteja: