3/24/2009

Stardust Memories From Swinging London

Tosi hyvä kertomus, ala Thani kirjailijaksi. Olen näitä sun juttuja lueskellut tänä vuonna kun nilkka meni poikki ja täytyypä sanoa, että hyviä tarinoita ovat olleet ja ennen kaikkea se lämmittää, että yläkopasta löytyy myös ns. älliä. Mitä sä Thani oot aikaisemmin tehnyt työksesi kun englannit ja muut sujuu kuin itsestään?

Mullakin meni nenä vuonna 1991 murskaksi Covent Gardenin metroasemalla. Olin kännissä menossa metroon kun porukka alkoi juosta junan tullessa. Säntäsin perään ja syöksyin turvalleni portaikkoon. Tajut kankkaalle ja heräsin kun valvontakamerasta tapahtuneen nähneet vahdit kantoivat ambulanssille. Nenä paikattiin ja koska en ollut kuollut, kiitin kavereita ja lähdin taksilla nukkumaan hotelliin.

Seuraavana päivänä matkustin konferenssiin Walesiin ja nenä oli kuin norsulla. Llangollenin pormestari kysyi vastaanotolle tullessani, että mitä nenässä? Kerroin pelanneeni jalkapalloa. Äijä nauroi, joo "rugbya varmaan oot" pelannut. Mutta paha sai palkkansa kun skottilaiset sopeuttamisohjelmassa olleet nuorisorikolliset antoivat minulle Skotlannin virallisen pinssin kekkereissä. Tajusivat kai ahdinkoni....

Näitä vammautumisia kännissä on itsellenikin sattunut, ja ikävä kyllä myös jonkin sortin blackouteja. Itse löydän syyn ihan oman kopan kiemuroista, mutta tällä päällä on pärjättävä.

Ei kommentteja: