11/23/2008

Guns of Helsinki

Meno menee entistä sekasortoisemmaksi, järjestäytyneen yhteiskunnan rakenteet sortuvat. Väkivalta ja päihdeongelma leviävät, osittain myös yhteiskunnan sallimien erilaisten haalarimiesten toimesta. Esimerkiksi lähijunissa matkustajia hakkaavat vartijat ovat jälleen kerran päässeet videolle. Merkille pantavaa on, että junan konnari lopettaa kuvaamisen, joten ei ole Valtion Rautateidenkään pussissa jauhot puhtaat. Mafiaa ei voi voittaa, sillä me olemme mafia:

http://www.youtube.com/watch?v=NN8Yq-mBSkI

Ja samanlainen kahjo lain rikkominen jatkuu myös yksityisten firmojen jakamien parkkisakkojen tiimoilta, vaikka hovioikeuskin totesi ne laittomiksi. Annoin ilmaisen neuvon rahojen takaisin saamiseksi, vaikka en enää aikohin ole katsonut tarpeelliseksi sanoa mistään mitään:


Näin saat rahasi takaisin!
rautalanka | 23.11.2008 11:21

Omistusasuja saa takuuvarmasti parkkimaksunsa takaisin kääntymällä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän puoleen, jotka ovat nyt hovioikeuden päätöksellä laittomaksi todetun sopimuksen hyväksyneet.

Jokainen taloyhtiö ja isännöitsijä maksaa mieluummin rahat vaikka omasta pussistaan kuin lähtee oikeuteen vuosikausiksi pilaamaan mainettaan löysässä hirressä roikkumalla. Erityisesti isännöitsijätoimistot välttävät tätä bisneksen tulevaisuuden vuoksi. Asiasta voi myös tehdä hovioikeuden päätöksen perusteella valituksen kuluttajaviranomaisille hyvän isännöintitavan vastaisesta toiminnasta ja laittomaan perintätoimeen ryhtymisestä.

Jos lakia myöhemmin eduskunnan toimesta muutetaan, se ei takuuvarmasti tule koskemaan takautuvasti Parcomin ja kumppaneiden laittomasti perimiä maksuja. Saat rahasi nopeasti takaisin korkoineen kääntymällä taloyhtiösi isännöitsijän puoleen em. perustein. (Tähän nyt toki tulee isännöitsijöiden kiistämiskirjoituksia, mutta se ei muuta faktoja miksikään.)

Ei kommentteja: