11/21/2008

Boxer Don´t Dig It!

Terkut salien hikisten jalkatöiden maailmasta,dr. muza,

mäkin katoin sen maria jonkun häröilyistä kertovan rikostarinan. nainen oli yhtä harhainen ja psykopaattinen ku meidän talon isännöitsijäeukko, jolle yritän hommata potkut persiisiin, vaikka rosiksen kautta jos ei älyä muuten häippäistä maisemista.

salilla vedin taas rankat treenit. kävelyä sinne ja takas about 5 kilsaa, 25 minuuttia soutulaitteella täydellä vastuksella, 15 minuuttia 8/12 vastuksella crosstreenarilla, puntteja parinkymmenen sarjoja about 50 kilon satsilla, ja sitten toki säkin hakkaamista säpäleiksi. hakkaaminen vahvistaa niskaa ja parantaa koordinaatiota, ja hyvähän se on näinä sairaina aikakausina olla tarpeen tullen täydessä iskussa...

nyt on niin etten taida jaksaa uutta fontex top 50 listaa laatia, sillä se on pillun tarkkaa työtä. mutta sinne tulis kaiketi ainaskin toi talking heads, mercury rev, beck, käteis-jussi ja apilan jussi, thåström, gun club ja miljoona muutakin on siinä pillun hilkulla. suomalaisista ei ketään, koska suomen musascene on aika paskakamaa tätä nykyä, en mä ainaskaan alkaisi yhtään pumppua vapaaehtoisesti kuutelemaan. tosin jouduinhan mä muutaman supportin kuluvana vuonna kärsimään, muuta ne oli niin umpisurkeita soittajia että nimet jääköön sameaan veteen...

viikonloppuna pitäs vissiin tota kahden kuukauden treeniputkee rauhoitella, sillä jalat kramppas taas tosi sikana, eikä uimaan ollut asiaa. ukot katteli kummissaan kun kiroilin täyttä soittoa pukkarissa, mutta en mä niille perseläpityypeille alkanut mitään selittään. himaan tullessa kippasin kourallisen kalsiumia, magnesiumia, kalaöljyä, d- ja b-vitaamineja tabuina ja eiköhön se siitä vielä saada suksi luistaan paloheinän kahdensadan metrin yleisöladulla, joka pidetään auki säällä kuin säällä ja vetää viikonloppusin 26.000 hiihtäjää kerralla tappamaan toisiaan teroitetuilla suksisauvoilla, ja 78.000 muuta maalaista seisoo jonossa joka kiertää haltilan tilalle saakka.

tiedätsä musaman, että sunnuntaina avataan aleksin joulukatu? aiot sä sinne pogoon, vai tyydytkö normaaliin tapaan repiin ranteet soikeiksi partaterillä? mähän syön niitä teriä toisinaan, mutta en siitä haluu mainita ku joku kukkahattutyyppi kuiteskin valittaa yhdistyneisiin kansakouluihin ja keskustapuolueen puoluetoimistoon.

hyvät loput ja jos liikut maisemissa, pistä sana, mennään notkuun yöbaareihin päivällä.

Ei kommentteja: