2/08/2008

Astroanarchy in OuluOulusa kävin, sielä on hyvä meininki. Pakkasta ei ollut paljon paskaakaan. Lisäksi näin pitkästä aikaa elävää lunta. Oulusa järjestettiin Torikadulla porokisat. Mukana oli mm. maailmanmestariporo A.Metzet. En kuitenkaan pääsyt sinne saakka, vaan jumituin Oluthuone Leskiseen Rotuaarille. Se on nasta mesta, sielä saa Stella Artois´ta stobessa. Vedin viisi, eikä päätä enää palellu.

Katselin kävelykatu Rotuaarille kapakan ikkunasta. Mustamaija ajoi jatkuvasti ohi, lisäksi suhasivat erilaiset kansainvälisten lähettifirmojen autot. Oli sielä immeisiäkin Oulun hämärissä, ne kaikki ajo polokupyörillä jalakakäytävällä. Yrittivät päälle, muuta pääsin karkuun.

Nelijän jäläkeen koko kapakka iskeytyi täyteen sakkia. Oli loppunut tipaton tammikuu, tilit sun muut korvaukset kilahtaneet laariin. Sielä alako helevetinmoinen konotus, eikä sielä kuulut yhtään mitään, eikä kukkaan etes kuunellut.

Vaikka sielä Oulusa oli reggaebaari ja Paska Kaupunni kapakka, mulle tuli ikävä stadiin. Mie hyppäsin pentoliinoon ja hurautin Pohjanmaan rattaa pitkin takaisin kämpille. Pakkasin kamat reppuun ja lähin kävelemään kohti uimahallia.

Siellä tapahtui mukavia juttuja:

Hei,

vedin salilla selkää kokeillakseni vatsalihaksia, 15 minuuttiia cross trainerilla vastuksella 8/12 ja 20 minuuttia maksivastuksella soutulaitteella. Koska selkä tuntui hyvältä teki vaikeaa lopettaa tähän. Kunto on kävelemisestä ja uimisesta johtuen yllättävän hyvä, eli ei ole laskenut mitenkään dramaattisesti. Ilmeisesti uiminen on kaikilla lihaksille hyvää treeniä. Päälle uin vielä 600 metriä. Olisin toki selkää säästääkseni lopettanut aikaisemmin, mutta yx akka veti kilpaa perässäni koko ajan, joten innostuin vähän liikaa. Mutta kaiken kaikkiaan selkäkipu on tällä hetkellä parantunut yllättävän hyvin verrattuna joulua edeltäneeseen aikaan. Tosin vasta huomenna sen tuntee, miten selkä jaksoi. Tästä on hyvä jatkaa. Kunhan vain muistan, että minun ei tarvitse olla huippukunnossa, en tee sillä mitään, vaan ainoastaan tasaisen kovassa.

Kun mie pääsin kämpille kaivoin repusta Oulun kapakassa tapaamani hemmon antaman blogiosoitteen. Se kaveri oli ottanu hyviä kuvia avaruudesta, joita kelepaa näytellä. Siitä voi tulla vaikka mualiman kuulu avaruuden valokuvvaaja. Ei sitä koskaan tiiä kenestä tullee, ja mitä tulee. Siinä kai koko elämähomman viehätys ja karmistus.

Ei mulla muuta. Chileläinen punaviini vähän kalliimmassa hintaluokassa on napannut meikäläisen. Se on niin hyvää että tekkee koko ajan mieli lissää ja pittää painella milloin Viikin, milloin Malamin Alakoon. Parraat merlotit on tosin jo myyty loppuun, kansa tajuaa milloin saa rahalle vastinetta. Mutta kyllä ne muutkin kelepaa.

Ei kommentteja: