2/14/2006

Miracle of Love

Pikku-uutiset ovat kivoja. Usein ne luokitellaan hömpäksi, vaikka ne kertovat asioiden taustoista enemmän kuin suuret otsikot. Hesarin tiedesivulla kerrotaan otskolla "Isot kivekset, pienet aivot", että Syracusen yliopiston tutkimusryhmä on löytänyt lepakkoja tutkimalla yhteyden kivesten ja aivojen koon välillä. Isot kivekset ja pienet aivot löytyvät lajeilta, joiden naaraat suosivat irtosuhteita. Jos naraat ovat uskollisia, uroksilla on pienemmät kivekset ja suuremmat aivot. Joidenkin lajien urokset tekevät vaihtokauppaa älykkyyden ja seksualisen kyvykyyden välillä. Lepakot "investoivat valtavasti kiveksiin, ja sen investoinnin täytyy tulla jostakin. Ilmaista lounasta ei ole".

"Jos naaraslepakko pariutuu useamman kuin yhden uroksen kanssa, alkaa spermaakilpailu... Uros, joka ejakuloi eniten spermaaa, voittaa, ja siksi monet lepakot ovat kehittäneet pyöristyttävän suuret kivekset".

Näin on, tuumin miettiessäni feminismin väärinkäytöksiä. Rauhalliset batmanit joutuvat spruuttailemaan jatkuvasti, jotta emakot eivät hakisi itselleen parempaa pokaa. Tämä selittää, miksi feminsitit epäonnistuvat lopulta ihmissuhteissaan. Kunnon miehet joilla on kullin lisäksi edes lievästi älliä tallella luopuvat leikistä, tai hakevat naaraan joka ei ole täydellisesti lajihistoriansa vanki.

Lähetän tutkimustulokseni viereisen huoneen naistutkijaksi kutsutulle vanhalle piialle. Laskeen sekuntteja ennen kuin hän ryntää huoneeseeni.

- Tiedoksi sulle; ihminen ei ole eläin, hän ärjyy ja potkaisee lattialla olevat tietokoneet kumoon. - Tämä sun sosiobiologia hommasi alkaa mennä liian pitkälle. Loukkaat naisia siihen malliin, että toivottavsti joku tulee potkimaan sulta munat tohjoksi!
- Maastokengilläkö?
- Vaikka Nokian kumppareilla. Älä lähetä mulle enää näitä viestejä, tai teen valituksen sukupouolisesta häirinnästä.
- Siitä vaan. Eivätpä ne aikaisemmatkaan ole johtaneet mihinkään...
- Se on tään machomiesklikin syytä. Te ette pääse runkkarit spruuttamaan kuin toistenne perseisiin!
- Onko noin? Tieteeellinen keskustelu on jännää.

Yritän etsiä kuvatiedostoistani hermafrodiittia, mutta en löydä kuin hallintomiehen ja vahtimestari Liukkosen kävelemässä käsikynkkää illan pimeydessä, jolloin ihminen helposti luulee olevansa turvassa yhteiskunnan kontrollilta. Päätän jättää kuvan julkaisematta, jotta minulla on tiukan paikan tullen jotakin jolla kiristää.

Ei kommentteja: