1/15/2006

Leaving Las Vegas
Leaving Las Vegas is never easy. Mutta koska kotkalainen narkkarivaimoni on häippäissyt jossain välissä other sidelle, tsekkaan itseni telkkarin kautta ulos Flamingosta ja lähden Stripin pohjoispäästä. Tänne ei aio koskaan palata ennen kuin palaan syystä jota en osaa vielä selittää.

Downtown on symaattisempi vanhoine kasionmeininkeineen. Jumalan mies neuvoo minulle hyvän pihvipaikan Golden Gate kasinolla. Annan hänelle taalan. Hän kehottaa minua vahtimaan vihreitä paperinpalasiani.
Fremont Street Experience vielä kerran. Maailman suurin screeni jytää. Martin Luther Kingin vuosipäivää vietetään neljän tunnin paraatin muodossa.

Nähtyäni valot...
... suuntaan Greyhound terminaaliin, josta ostan lipun summassa Santa Fe´hen 17 tunnin päähän. Terminaalissa tapaan uuden sekopään joka on matkalla kotiinsa Teksasin Austinin. Hänellä on liike- yms. ideoita. Hän antaa minulle numeronsa ja vaatii soittamaan kun/jos pääsen Austiniin saakka. Hänellä on edessään kahden päivän matka. Hän on asunut aikoinaan Vegasissa. Liikehommat menivät myttyyn. Nyt hän vihaa paikkaa luetellen murha-, liikenneonnetomuus-, konkurssi- ja avioero lukuja, jotka ovat Amerikan korkeimmat.Joe Piccolo, Austin, TeksasBussissa sekava yö, josta teen tarkat muistiinpanot. Lopulta olen perillä inkkariseudulla, jolla parveilee keskellä talveakin eurooppalaisia kuvataiteiteilijoita. Santa Fe´ssä on kolmanneksi eniten taidegallerioita Amerikassa. Valo ja autiomaa pasauttavat suttareille inspikset päälle. Homoja ja lesboja paikka näyttää myös kiinnostavan. Katselen pitkästä aikaa Suomen tv-uutiset. Halosella tällä hetkellä 47.5 prossaa. Hohhoijaa.

Ei kommentteja: